maanantai 30. maaliskuuta 2009

Alkeistreeniä ja astmalääkettä

Pikkuhiljaa flunssan jälkeen olemme siirtymässä normaaliarkeen. Tänään Rommi pääsi eka kertaa viikkoihin taas päivähoitoonkin, kun kotona ei vaihteeksi ollut ketään sairaslomalla.

Treeneissä on menty perusjuttuja: katsekontaktia, perusliikkeitä (istu, maahan, seiso), seuraamista ja luoksetuloa. Perusliikkeiden tekniikka on selvästi parantunut ja rutinoitunut, vaikka toistoja ei ole vielä paljoa. Poitsu suorittaa liikkeet puhtaasti ja nopeasti, vaikka itse olisin vähän kauempanakin (nyt vasta metrin päässä), joka on hyvä alku kaukokäskyihin. Liikkeiden osalta koitan pitää fokuksen vielä tekniikassa, joten matka ja aika saavat oikeasti vielä odottaa.

Pariin otteeseen on kokeiltu harjoituksissa leikkimistäkin, mutta oma kunto on tällä hetkellä sellainen, että treenissä piti jopa lainata kaverin astmapiippua, jotta sai taas ilman kulkemaan. Taitaa olla parasta tehdä noita fyysisesti rankempia juttuja vasta, kun itse kuntoutuu. Leikkiminen kentällä on nyt jotenkin muutenkin väkisin vääntämistä, joten toistaiseksi jatketaan sitä lähinnä kotona ja lenkillä. Nameilla leikittäminen sujuu paljon paremmin, joten keskitytään toistaiseksi siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti