lauantai 14. maaliskuuta 2009

Treeniä kauppakeskuksen pihalla

Olemme käyneet muutaman kerran vilkkaammilla alueilla kävelemässä, kun meidän suunnalla ei välttämättä koko lenkillä näe ketään. Tänään kävimme pyörimässä läheisen kauppakeskuksen pihalla.

Kaupan lähistölle oli kiinnitetty koira, joka katseli meitä rauhallisesti ja ei provosoitunut meistä tai ohikulkevista ihmisistä. Lähestyimme koiraan noin viiden metrin päähän, mutta se vain jatkoi rauhallista katselemistaan. Hieno sesse! Meidän koiralla sen sijaan nousi karvat pystyyn koko selän mitalta. Taisi vain epävarmuuttaan harjoitella karvojen nostamista: aikuiskarvoja selkärangan päältä kun kelpaa nostella paremmin kuin pehmoista pentukarvaa. Lähdimme hipsimään siitä sitten toiseen suuntaan ennen kuin kumpikaan koirista oli sitä mieltä, että tilanteeseen olisi pitänyt suhtautua enemmän ennakkoluuloisesti.

Kiersimme aluetta, ja palkitsin kontaktista ahkerasti. Törmäsimme tuttuun mieheen, joka tuli kysymään, minkä rotuinen koira on ja mitä sen hännälle on tapahtunut. Vastasin vakiovastaukset ja mietin taas, miksi luonnontöpöhäntä herättää aina ihmettelyä. Mies halusi antaa Rommille namejani, ja sehän oli ihan hieno juttu. Olihan Rommi ollut keskustelumme aikana tosi rauhallinen ja korrekti. Istuimme vielä hetken aikaa katselemassa maailman menoa kaikessa rauhassa ennen kuin lähdimme kävelemään kotia kohti. Oli hyvä ja tuloksellinen treeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti