sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Mökkitouhuja

Irrottelimme kolmen päivän mökkireissulla, missä koettiin taas paljon uusia asioita. Ensimmäinen päivä jaksettiin touhuta aamusta iltaan, mutta toisena päivänä piti poika laittaa välillä jo päiväunille. Mökillä oli paljon uusia ihmisiä, joiden syliin piti peruutella ja tarjota niskaa rapsutettavaksi. Rannasta loittonevaa soutuvenettä jäätiin katsomaan melko rauhallisesti, samoin kuin vesihiihtäjiä. Uimaankin pääsi, kun nuoriso viitsi kahlata kylmään (+19) veteen ja vei noudettavaksi röhnö-possua, jota haettiin nyt kohtuu kaukaakin. Yöt nukuttiin ihan samassa paikassa, mihin oli pää illalla kallistettu.

Odottelimme ihanteellista jälkikeliä, mutta tuuli oli jatkuvasti sivusta. Nurmikentälle tehtiin silti pitkä jälki, joka ajettiin kohtuullisesti. Jäljellä on edelleen kovaa haahuilua, jota pitää kai vain treenata pois. Tällä kertaa matkalla oli makkaraa vain vähän.

Yhtenä päivänä käytiin ihmisten ilmoilla lähellä toria, jossa oli kesätapahtuma meneillään. Kruisailimme ihmisten joukossa ilman ongelmia. Yksi vieras halusi rapsutella Rommia, ja saikin siihen luvan. Torin laidalla nautittiin myös koiran kanssa yhteinen pehmisjäätelö onnistuneen vierailun kunniaksi. Masukaan ei vaivannut, vaikka syötyä tuli kaikkea kissankakoista mansikkakakun kermoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti