keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Reipas hakukoira, tottiskoira ja oksentava koira

Rommi pääsi ilmaisemaan Nokialle metsään. Kunnon metsässä ei ollakaan tehty pitkiä pistoja sitten viime syksyn. Ja eikun menoksi... Ensin äänenavaus ennen rataa, jossa Rommi haukkui reippaasti. Sitten oikealle etukulmaan (50m), josta pienen epäröinnin jälkeen alkoi kunnon louskutus. Hain koiran pois. Toisella maalimiehellä vasemmassa takakulmassa (40m) sama juttu. Maalimies palkkasi nopeasti hyvästä haukusta. Viimeinen oikealle (50m) meni taas hienosti. Mm oli enemmän piilossa. Rommi reagoi enemmän lähestymiseen, mutta aloitti kuitenkin haukun uudelleen. Sitten koitettiin leikittää poikaa, mutta sillä ei saatu oikein mitään muuta aikaan kuin minulta kynsinauha verille, kun hammas upposi patukan sijasta siihen.

Palatessamme kentälle koira oli mukavan rento. Se kävi ystävällisesti nuuhkuttamassa sille täysin vieraat ihmiset ja yhden pienen lapsenkin, jotka seurustelivat parkkipaikalla. Sitten juomaan ja lyhyelle tauolle.

Sitten porukalla kentälle. Teimme hienot paikallakäännökset, kun kentällä oli kolme koirakkoa, joista yksi teki eteenmenoa. Sitten hyviä seuraamispätkiä 90 asteen käännöksineen. Loppuun vielä lyhyt paikkamakuu.

Koiran varsinainen antibioottikuuri on lopussa, ja vointikin on ollut pari päivää hyvä. Se tosin perustuu siihen, että juuri nyt ei olla taas pysähdelty, vaikka sitä edelliset päivät olivat taas vaikeita. Nyt ei kävellä rotvallin reunalla, vaan rennosti siellä täällä. Tosin iltaruoka yökättiin kahdessa erässä pihalle. Kahtena aamunakin koira on myös kyökkinyt mahanestettä ennen aamuruokaa ja aamulenkkiä. Sen kun taas tietäisi, miksi. Siksi, että koira onkin kipeä (josta nyt ei ole oireita) vai siksi, että se on saanut nyt lääkityksiä, jotka voivat aiheuttaa pahoinvointia. Voi voi, mitä arvailua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti