maanantai 16. elokuuta 2010

Maanantaitottista kesäsäässä

Vielä on kesää jäljellä. Kentällä paistoi aurinko täydeltä terältä, kun lähdimme tekemään taas kontakti- ja seuraamisharjoituksia, tällä kertaa purkin kanssa. Palkkasin koiraa avustajan (kiitos!) naksuista taskun pohjalta, mutta koiran todellinen motivaatio on kyllä juoksu purkille, josta saa vähän enemmän suuntäytettä.

Alkuun tehtiin perusasentoja ja eri mittaisia seuraamisia käännöksineen. Kuviosta tuli melko kimuranttia, mutta kohtuullisesti koira pysyi mukana. Alkuun meinasin taas hiipiä, mutta tekeminen parani, kun otin kunnon askelta. Sivulletulossa ja pysähdyksissä koira pukka peppunsa jalkojeni taakse, joten perusasento ei ole puhdas.

Tauon jälkeen leikimme koiran kanssa naminjäljestystä, kun toinen koira oli paikkamakuussa. Vaikka välillä vilkaistiin kaverin suuntaan, tällä kertaa ei lähdetty morjenstamaan sitä, ja muutenkin aktiivisuus suuntautui oikeaan kohteeseen. Mm. juoksimme paikkamakuussa olevan koiran ja tämän ohjaajan välistä, ja Rommi tarjosi hienoa seuraamista vauhdissa. Yksi luoksetulokin tehtiin ja tämä meni hyvin (tuurilla). (Olisi pitänyt ottaa sivulletulo tästä). Leikin varjolla teimme vielä lyhyen paikkamakuun ja maahanmenoja vauhdista. Kivaa oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti