torstai 14. lokakuuta 2010

Agihaasteita

Kimurantti rata rakennettiin lumisateessa. Onneksi mukana ei ollut yhtään kontaktiestettä, kun ne ovat meillä vielä ihan vaiheessa. Satsi oli lukematon määrä hyppyjä, rengas, kolme putkea ja kepit.

Alku lähti heti kankeasti liikkeelle. Kylmä räntä pepun alla teki ja hirmuinen into tehdä hommia teki sen, että edellisellä kerralla koettu maltti paikalleen jäännissä oli historiaa. Ja sitten kun tehtiin vielä se virhe, että aloitettiin hinkkaamaan sitä renkaalla, hommassa oli katastrofin ainekset. No, jotenkin siitä päästiin jatkamaan.

Sitten sekoiltiin erilaisia yhdistelmiä loppuja esteitä ja monessa kohtaa jähmetyttiin paikalleen, kun ei ollut enää kykyä edetä radalla. Kepitkin sujauteltiin jotenkin. Sitten tehtiin joku uskomaton työntö-veto-valssihässäkkä, jossa en pysynyt yhtään perässä, mutta kolmannella toistolla se meni jotenkin sekin. Lopussa hassuttelimme, kun koira olisi halunnut mennä kovaa, mutta se ei nyt oikein yltänyt flowhun saakka.

Lopussa otimme apuohjaajalla ja purkilla rengasta ja estettä. Hyvä, että tehtiin niin, niin tuli edes vähän parempi mieli opettavaisesta treenistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti