lauantai 11. joulukuuta 2010

Jäävät jäätyy

Tänään eivät tottiksen jäävät liikkeet kyllä sujuneet yhtään. Mahtoiko ohjaaja mennä lukkoon, kun suoritusta ikuistettiin videolle ja kameralle. Jo yhteisosuudessa tuntui, että ohjaaja oli löysä, joten mitäpä muuta tästä olisi voinut seurata. Yhteisessä osuudessa mentiin pikkuliikkeitä ja rytmin muutoksia. Osa seuraamispätkistä oli jopa ihan kohtullisia. Myös osa pikkuliikkeistä oli mukavan teräviä, mutta toisaalta pari täyskäännöskokeilua oli ihan poskellaan.

Koirakin oli treenissä yllättävän häiriöherkkä ja reagoi jopa kameran sulkijan ääneen, vaikka normaalisti agilitykoirien äännähtelykään ei välttämättä ole vaikuttanut tekemiseen. Liikkeestä istumaan meni sitten jauhamiseksi, kun koira meni joka kerta liikkeessä maahan. Otettiin jo käyttöön kikka-kolmoset ja lopulta pakotteetkin, mutta niitä se ei kyllä ymmärtänyt vähääkään. Vihdoin jämäkämmällä käskytyksellä liike alkoi taas sujua.

Henkilöryhmä oli ihan hyvä, vaikkakin alussa oma vauhtini oli taas liian hidas. Kun vauhti parani, niin tekeminen parani. Miksi sitä ei osaa kävellä vauhdikkaasti aina.

Saatiin taas hyviä vinkkejä kaikesta siitä, mitä pitäisi parantaa: lähtö seuraamisessa, koiran etäisyys seuraamisessa, käännökset, ohjaajan katse ylöspäin jne. On se loistavaa, kun on niin monet apusilmät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti