sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Tuurissa satoi

Tuurissa satoi koko ajan aussien kehän aikana, mutta se ei paljoa menoa haitannut. Itse en nähnyt kehäesiintymistä lainkaan, kun nautin kauniin nartun seurasta näyttelyteltassa, mutta kuulemani mukaan ihan mallikkaasti oli mennyt. Roo oli malttanut sekä ravata kauniisti että seisoa hienosti. Kiitos taitavalle händlerille! Rommille tänään seuraava kuvaus Elena Ruskovaaran muotoilemana:

AVO ERI/1 SA PU3 (eli suomennettuna avoimen luokan voitto, laatuluokka: erinomainen ja sertifikaatin arvoinen, uroksista kolmanneksi paras)

"Jäntevä, erinomaista tyyppiä edustava, hyvin mallikas uros. Erinomainen maskuliinen pää. Huippu ilme. Vahva kaula. Maltilliset kulmaukset. Kokoon sopiva luusto. Liikuu hyvällä askelpituudella tarpeeksi yhdensuuntaisesti."

Rommi oli alkuun taas aika täpinöissään touhuista, mutta rauhoittui mukavasti ennen kehään menoa. Koira on silminnähden paremmassa kuosissa nyt saadessaan masua löysentävää ainetta. Se tuntui muuttuvan vuorokaudessa siitä, kun ruokaan alettiin taas lisätä löysentäjää. Olisiko sillä tosiaan ollut masu ummella. Olimme reissussa viikonlopun, ja koko ajan sai ihailla, kuinka coolisti se otti jälleen kaiken: kissat, naapurin koiran, joka tuli morjenstamaan, vierailun ukin luona jne. Koko loppuviikon ovat koiraohituksetkin selvästi parantuneet ja muutaman kaverin kanssa on voinut leikkiäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti