sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Mallinäyttöjä tokossa

Lämpöisessä ja aurinkoisessa kesäsäässä päästiin taas tokon pariin. Alkuun tehtiin luoksepäästävyys ensin vuorotellen treenaajien kesken ja sitten pääsi myös yhden treenaajan siippa tekemään kierroksen.

Paikkamakuussa edellisen treenin liinaharjoitus oli tehnyt tehtävänsä. Kahden ja puolen minuutin harjoituksessa minun ei tarvinnut korjata Rommin asentoa kertaakaan. Kävin palkkaamassa sitä kerran välillä, koska liike meni niin hienosti. Tosin tällä kertaa koirien välimatkan olivat normaalia suuremmat. Toisaalta koirat olivat tosi syvällä puskassa, jotta ne saatiin varjoon liikkeen ajaksi, kun oli niin kuuma.

Paikkamakuun inspiroimana teimme myös liikevaihdoksia maahan ja istumaan. Rommi meni maahan kohtuu nopeasti, mutta sen istumaannousu on aina yhtä sähäkkä ja näyttävä. Pääsimme jopa näyttämään muille, miten nopea nousu tehdään.

Seuraamisessa teimme käännöksiä, ja koiran seuraaminen oli kammottavaa. Käännöksissä minä maltoin vaihteeksi tehdä liikkeet tokomaisen pehmeästi, kun olemme tottuneet paljon rivakampaan tahtiin. Täyskäännöksessä piti käyttää hihnaa apuna, kun käännös ei sujunut alkuunkaan riittävän nopeasti.

Lopussa tehtiin luoksetulo sekä kokonaisena liikkeenä ja myöskin vauhtia lelulla luoden. Taas Rommi pääsi mannekiinikin vauhdinluonnissa. Tosin sen luoksetulo ei ollut niin sähäkkä kuin olisi voinut toivoa. Aika riensi, ja treenikerta oli taas loppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti