perjantai 9. syyskuuta 2011

Unohtunut haku

Hakumetsän salaisuudet ovat jo hieman unohtuneet tältä koirakolta. Teimme majan aluetta 100 metristä nurinpäin. Ilmoittautuminen sujui melkein ok. Kerran koira kävi haistamassa tuomaria, mutta lähti siitä vielä melko hallitusti ensimmäiselle lähetyspaikalle. Siihen se hallinta sitten loppuikin.

Ensimmäinen pisto oikealle lähti takaviistoon alueen ulkopuolelle, jossa oli kuitenkin kävelty, joten siellä oli varmasti hajuja. Koira oli hetken hukassa, ja kun huusin sitä takaisin, se ei tullut, mutta kuulin sen räiskivän maastossa, kun oksat paukkuivat. Hetken päästä se oli löytänyt tiensä maalimiehelle umpipiiloon ja ilmaisi hyvin. Kutsuin koiran luo, kun jo kuulin, että se lähti itsenäisesti keskilinjalle.

Toinen pisto suuntautui hieman paremmin, mutta keskeytyi, kun koira sai hajun edelliseltä koiralta maastoon jääneistä nameista. Sain onneksi koiran luopumaan niistä, ja se lähti taas tekemään hommia. Se palasi umpipiilolle ja ilmaisi hyvin. Ehdin piilolle, ja maalimies palkitsi hyvällä hetkellä.

Saatoin koiran keskilinjalle ja laitoin sen kolmannelle pistolle avomaastoon. Koira löysi hyvin ja sai palkan nopeasti. Koira huohotti taas kovasti treenin jälkeen, mikä jaksaa ihmetyttää mua jatkuvasti siihen nähden, kuinka paljon se nykyään saa lenkkiä. Tämmöinen oli siis treeni pienen tauon jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti