maanantai 8. kesäkuuta 2009

Ihana kesäilta

Illalla harjoiteltiin taas tottista vaihteeksi kivassa kesäsäässä. Perusasentotreeni meni hyvin. Pyörimme paikallamme ympyrää, ja Rommi vaihtoi kohtuullisen hyvin paikkaa molempiin suuntiin. Kontaktikävelyssä kontakti ei tainnut irrota kuin kerran, mutta vastus olikin helppo, kun treenikaverit pysyivät niin hyvin omissa kontakteissaan. Hypyssä päästiin harjoittelemaan eilen opittua uutta palkitsemistapaa. Vauhdikas luoksetulo sujui vauhdilla kaksi kertaa.

Sitten olisi pitänyt osata jokin temppu. Me osasimme vähän "kasia" jalkojen ympäri, kun treenikavereilta löytyi kasi, pujottelu, kieriminen, tassun antaminen ja "orava" (koira sirkusasennossa). Onneksi päästiin taas vakavampaan tekemiseen ;-)

Luoksepäästävyys meni mukavasti, vaikka ohjaaja kävi rapsuttamassa. Paikallamakuussa piti pysyä minuutti, mutta hyttynen häiritsi keskittymistä. Se surrasi ikävästi pään ympärillä, joten puolessavälissä Rommi kellahti lonkka-asentoon. Poitsun mielestä oli varmaan ihana treeni, kun lopussa sai vielä painia treenikaverin kanssa. Poitsu oli ihan pölyssä, mutta painikaverin merle-turkissa ei tomu paljoa näkynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti