keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Kaksi viuhkaa

Hakutreenissä yritin tarjota treeniksi samaa kaaviota kuin viimeksi, mutta ajatus ei saanut laajempaa kannatusta. Niinpä kehittelimme uudeksi kuvioksi kaksi peräkkäistä viuhkaa. Ajatuksena oli luopua liioista etsintäavuista. Samalla päästään treenaamaan enemmän hallintaa.

Aluetta lähestyttiin taas nelivedolla. Maalimiehet lähtivät etenemään syvemmälle, ja me etenimme hitaasti keskilinjalla siten, että maalimiehet vilahtivat vuoroin kummallakin sivulla. Maalimies vasemmalle vaikutti kiinnostavammalta, joten lähetin ensin sinne. Palatessa maalimies passivoitui ja otin luoksetulon keskilinjalle. "Lähti hyvin, löysi hyvin, luoksetulo hyvä." Oikealle "meinasi karata, joutui etsimään, löysi hyvin". Koira otti tosiaan muutaman askeleen metsään, mutta jouduin karjaisemaan takaisin - tuli sentään kiltisti sivulle.

Sitten toinen viuhka esiin: ensin vasemmalle "ok, luoksetulo: tuli 3. kutsulla". Rommi ja maalimies olivat tiheän puskan takana, ja Rommi ei saanut minuun katsekontaktia. Maalimiehellä taisi olla myös nakinpala selän takana, kun näytti siltä, että Rommi odotti sitä pylly maassa. Oikealle vielä yksi "hyvä lähetys, kaikkiaan hyvä". Sekoilin turhaan hihnan kanssa keskilinjalla, kun ymmärsin ohjeistuksen väärin. Alun nelivedosta huolimatta lähetykset sujuivat odotettua paremmin, mutta niitä voidaan edelleen hinkata.

Paluumatkalla kävimme Rimman ja Muusan kanssa iltakävelyllä. Rimma näyttää upealta isossa masussaan. Aika nälkäinen oli tyttö, kun meinasi syödä nakkisormeni nakkien sijaan. Taitaa olla terhakoita pentusia tulossa parin viikon päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti