maanantai 30. marraskuuta 2009

ELL:ssä: Paljon neuloja

Rommi kävi kolmannen kerran akupunktiossa parin viikon sisään. Lääkärin mielestä vatsan seutu ei arista enää lainkaan, ja rintarankakin on antautunut. Ristiluun etuosassa ja lonkissa tuntuu kuitenkin edelleen aristus. Selässä se oli juuri se kohta, jossa kuvassa oli jotain omituista. Nyt pääteltiin, että kyse voisi olla hermopinteestä, koska lihasjännitys on kadonnut, mutta kipuilu ei ole kokonaan pois. Se selittäisi myös jalkojen oireilun, kun kerran lonkat ovat ok. Päätös oli, että kuva otetaan uusintatarkasteluun, ja päätetään sitten jatkosta (tutkitaanko neurologilla vai mitä). PS: Nykyinen kipulääke ei auta hermosärkyyn.

Tummat utareetkin tutkittiin, ja niiden selitettiin olevan harvinainen Tardak-pistoksesta johtuva tissien aktivoituminen eli melko harmiton sivuvaikutus. Hyvä, ettei maitoa herunut. Oire on kuulemma väliaikainen.

Rommia neulotettiin myös kunnolla: hieman toistakymmentä akupunktioneulaa alaselkään ja jalkoihin sekä niskaan 1-vuotisrokotukset. Poika oli lääkärireissulla kuin enkeli. Painoa oli mittarin mukaan niinkin paljon kuin 24,6, vaikka poikaa on taas koitettu pitää kevyemmällä ruualla. Rasvainen urinary-ruoka lähtee nyt ja vaihtuu kevyempään ja proteiinipitoisempaan vaihtoehtoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti