sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Hieman edessä

Kolmen kuukauden tottistauon jälkeen sunnuntain tottistreeni hallissa meni mukavissa merkeissä. Poitsu oli mukavalla mielellä, kun alussa treenasimme yhteisjuttuja. Poitsu teki kovasti töitä, kun otimme maahanmenoa ja maassa pysymistä. Poitsu oli melko rauhallinen, vaikka hallin meteli on kova, ja seuraamista harjoittelevia kavereita vilahti ohi. Maassa pysyttiin hyvin, mistä olin tosi ylpeä.

Omassa yksittäisvuorossa harjoittelimme ensin kapulan (=motskarin) pitoa. Teimme muutaman toiston, ei liikaa. Sitten harjoitteimme sivulletuloa. Treenikaveri naksutteli oikeat paikat. Tuomiona oli, että koira on ilmeisesti hieman liian edessä. Saimme kuitenkin muutaman hyvän suorituksen. Poitsu sai myös noutaa tennispalloleluaan. Välillä se jopa tuotiin melkein perille saakka. ;-)

Keskittyminen oli melko hyvää. Lenkeillä muut koirat ovat joskus liikaa, mutta hallissa ne eivät häiritse liian paljon. Parantamisen varaa toki on. Välillä piti käydä haistelemassa muita treenikavereita, jos vaikka heiltä saisi jotain namia kuten hakumetsässä. Kun tämä ei tuottanut tulosta, palattiin taas mamman luo, jolta herui hyvää.

1 kommentti:

  1. Voi miten mukava lukea juttuja treeneistänne. Toivottavasti pääsette jatkamaan samaan tahtiin!

    T.Eija ja Luca

    VastaaPoista