tiistai 15. joulukuuta 2009

Jälleen tiukka intensiivitreeni

Hiihaa! Kirpeässä pakkastreenissä (-12 astetta) Särkänniemen parkkiksella oli kolme koiraa, joilla otettiin kolme tiukkaa kierrosta. Meillä oli ohjelmassa lempilajimme seuraaminen, jossa on nyt uutta vauhtia. Rommin treenissä on alkanut hahmottua tahti ja tapa, jolla intensiivisyys pysyy yllä. Tiukoissa treeneissä tehdään käännöksiä, harhautuksia ja nopeuden vaihdoksia.

Rommi kestää perusasennon jälkeen hyvin viivettä ennen liikkeellelähtöä. Samoin saimme settiin yhden oikein hyvän hitaan seuraamisen. Nopeissakin oli ihan hyvää pätkää välillä. Poitsu oli minusta hyvin hereillä. Se otti vähän häiriötä uudesta paikasta ja vieraista henkilöistä, mutta korjasi itse kontaktinsa. Perusasentojen siirtymisissä koira oli myös tarkkana.

Palkkauskäsi ei vielä liiku, ja sekin pitäisi välillä muistaa, että palkkauksessa ja vapautuksessa ei tarvitse aina hypähtää sivulle. Mutta hitaan pään (=ohjaajan) pitää saada aikaa prosessoida itselleen uusia ohjeita.

1 kommentti:

  1. Yksi jos toinenkin voisi tarvita tottistreenin ilman koiraa :D Hyvää edistystä kyllä nähtiin tänään kaikilla kolmella, ERInomaisia jaan kaikille! Jokaisella tottisvuorolla tuli joku uusi kohta mitä hioa kun edellinen alkoi sujumaan. Näitä lisää! Seuraaminen ei olekaan ehkä niin kamala asia. Vielä kun muistaisi tämän päivän pääasiat ensi kerralla. Toivottavasti on tunto palannut varpaisiin. Kun umpijäädyttää itsensä treeneissä, niin pysyy "tuoreena" pidempään.

    VastaaPoista