sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Kestävyysharjoitus

Aamulla tähtäsimme kohti monipuolista treenipäivää. Aamusella lämmittelyn jälkeen menimme alkuun tottistelemaan. Meillä vuorossa henkilöryhmä ja liikkeestä istuminen sekä eteenmenoja. Ihan jees, mutta molempien vire oli ehkä hieman alhaalla. Lämpötila oli n. 25 astetta, ja mehut poissa jo valmiiksi.

Oman mausteensa päivään toivat koirahierojakoulun opiskelijat, jotka kertoivat hyvää tarinaa koiran lihashuollosta, venyttelystä ja nesteytyksestä. Vilkaisivat Rommiakin sillä silmällä ja olivat sitä mieltä, että sen lanne on vinossa. Varsinaisia kipupaikkoja tai kireyksiä ei pikaisessa tarkistuksessa havaittu.

Iltapäivällä hakuilimme. Teimme tutulla alueella, mutta vierailla maalimiehillä kaksi pistoa. Molemmilla tuli hyvä ilmaisu - hyvä niin.

Illalla pääsimme vielä agiliitämään. Rommi oli putkilla liekeissä ja tarjoili porukalle hauskutukseksi esteitä itsekseen. Putkiin yhdistettiin jo hyppyäkin. Koiralle ei millään meinannut riittää käskyllä tarjoillut esteet, vaan se tarjosi niitä itsekseen. Sitten kun se ei käynyt päinsä, piti käydä moikkaamassa naapurikentän villakoiraa, joka oli myöskin lähtenyt omille teilleen. Kepeillä ei ollut paljoakaan muistikuvaa aiemmista yrityksistä, ja treenistä otettiin kerran hatkatkin, kun Roo karkasi moikkamaan ryhmämme toista koiraa. Sitten mentiinkin jo jäähylle autoon. Viimeisenä oli hyppysarjaa, jossa saimme kokeiltua ohjaamista oikealle ja vasemmalle kaarroksiin.

Kun käytin Rommia väliajoilla kävelyttämässä, se ei liikkunut taaskaan mielellään. Täytyy taas viedä koiraa näytille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti