tiistai 18. toukokuuta 2010

Haukku senkun varmistuu

Tänään neljä pistoa uudessa maastossa, mutta tutuilla maalimiehillä. Maasto oli hyvin selkeää, joten oli hyvä seurata koiran työskentelyä. Keli oli lämmin ja aurinkoinen.

Äänenavaus lupasi hyvää. Ensimmäiselle maalimiehelle koira meni nopeasti, löi maahan ja haukkui vimmatusti. Alussa haukun sävy oli hieman ujoa, mutta kuitenkin kestävää. Hain haukun pois mm:ltä ja seurautin koiran keskilinjalle keitetyn kanan avulla. Se onnistui hienosti. Toinen pisto oli hieman pidempi, mutta sujui myöskin hyvin. Jälleen otettiin hallinta keskilinjalle.

Sitten tapahtui kummia. Kolmas maalimies oli lähellä aitausta, jonka takana kulki moottoritie. Samainen piilo oli vaikea tänään kaikille koirille. Rommi meni ensin maalimiehelle, mutta jätti maalimiehen ennen ilmaisua. Koira kiersi aluetta uudelleen, teki sijaistoimintoja ja kävi haistelemassa roskia. Kutsuin koiran pois ja otin uuden lähetyksen hieman lähempää piiloa. Sen jälkeen Rommi kyllä ilmaisi, mutta jälleen vähän ujommin. Neljäs maalimies meni taas rutiinilla.

Haukut tänään siis ok, yksi maalimiehen luvaton jättö ja hienoa seuraamista alueella. Keskimäärin siis ihan hyvä treeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti