maanantai 10. toukokuuta 2010

Päivä täynnä touhua

Rommi pääsi hurjastelemaan hiekkateille Luka-pojan kanssa. Pojat eivät ole juurikaan nähneet toisiaan, vaikka ovat saaneet toisistaan hajun monta kertaa. Hieman jännitti, kuinka kaverukset tulevat toimeen, mutta hyvinhän tuo meni. Pari kolme kertaa lenkin aikana otettiin kilpajuoksua: Rommi kirmaisi edellä ja Luka perässä. Kun vauhti hyytyi, Rommi haastoi Lukaa jälleen juoksuun. Ei siis ottanut itseensä, vaikka Luka oli selvästi porukan pomo. Välillä pojat meinasivat lähteä omille teilleen, mutta Romppeli palasi mukavasti takaisin sitä kutsuttaessa.

Pienen lepohetken jälkeen piipahdimme tottiskentällä. Tarkoitus oli ottaa noutojuttuja, mutta tavarat jäivätkin kotiin, kun tyhjensin autoa ennen lenkkiä. Näin ollen menimme ensin seuraamiskuvioita, jotka eivät ottaneet sujuakseen. Toisessa satsissa teimme kolme eteenmenoharjoitusta namialustalla. Poitsu malttoi seurata, vaikka nami jäi alustalle.

Viimeisenä illalla kävimme vielä treenaamassa BH:n kaupunkiosuutta varten. Vilistelimme isolla koiraporukalla ostarin kulmilla. Yksi koira oli kiinni tolpassa, ohjaaja kaupassa ja kaikki muut menivät ohi. Sitten menimme ohituksia siten, että pysähdyimme jokaisen vastaantulevan koiran kohdalla. Rommikin käyttäytyi, vaikka sillä on yleensä taipumus vetää jokaisen koiran luo. Saatiin siis oivaa harjoitusta. Muutenkin liikenteessä oli paljon väkeä, pyöräilijöitä ja juoksijoita, joten hyvä treeni kaiken kaikkiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti