tiistai 13. heinäkuuta 2010

No, huhhuijaa

Lämmintä piisaa, kun ulkolämpömittari näyttää 40 astetta. Todellinen lämpötila lienee vain noin kolmessakymmenessä. Keli tekee hieman epätodellisen olon, samoin kuin tämän päivän ultrauksen tulokset.

Eilen viedyssä pissanäytteessä ei ollut leukosyyttejä, mutta siitä löytyi bilirubiineja sekä eturauhasen aktiivisuuteen liittyvää sakkaa. Ultrassa ihmeteltiin taas tunnistamatonta pehmytkudosta virtsarakon vieressä, mihin saatiin tarkennus, että ilmeisesti on kyseessä verisuonistoperäinen kudos. Sen sijainti on kuitenkin normaalista poikkeava. Myös eturauhasen vieressä on epänormaali muodostelma lähellä imusolmuketta. Se on kuitenkin kysymysmerkki, mikä löydöksistä selittää oireet vai selittääkö mikään.

Ultrassa hämmästeltiin myös pernan isoa kokoa sekä maksan läikikkyyttä. Veriarvotkin tutkittiin uudelleen, mutta niissä ei ole mitään poikkeavaa. Nyt otettiin lisäksi vielä pernasta ohutneulanäyte, jonka tulokset kuulemme myöhemmin tällä viikolla. Palataan vaihtoehtoisiin skenaarioihin, kun ohutneulanäytteen tulokset tulevat. Niitä tuntuu edelleen piisaavan liiankin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti