lauantai 4. syyskuuta 2010

Erinomainen NUO-koira ryhmänäyttelyssä

Rommi debytoi tänään Tampereen ryhmänäyttelyssä nuorten luokassa. Koira oli taas ihan täpinöissään, kun menimme alueelle, mutta rauhoittui aika nopeasti kohtuulliseen vireeseen. Alkuun piti morjenstaa tuttuja lähinnä ärinällä ja hirmuvedolla, mutta sitten totuttiin toisten koirien, jopa urosten, läsnäoloon.

Tuomarina oli Per Svarstad Ruotsista. Kasvattaja esitti koiran, ja tuloksena oli ERI (erinomainen) ja PU3 (kolmanneksi paras uroksista). Ruotsinkielinen arvostelu oli mairitteleva, ja julkaisen sen tässä, vaikka näyttelysanastotuntemukseni on heikko. Mahdolliset virheet johtuvat siis tulkitsijasta.

"Utm helhet, ...(mkt?) bra huvud, fint uttryck, tillräcklig hals, bra rygg, ngt lång i länden, utm bröst parti, bra ben o. tassar, bra vinklar, fram ngt rak i hasen, bra päls, bra färg, ror sig bra."

Pyörähdimme nopeasti myös kasvattajaluokassa muiden Hazelmoor koirien kanssa, mutta se olikin aika nopea pyörähdys, sillä emme päässeet jatkoon alkukierroksen jälkeen.

Kaiken kaikkiaan meillä oli tosi hieno päivä: ei satanut, koira jaksoi esiintyä hienosti, koira käyttäytyi nätisti (erityisesti mitä pidemmälle päivä venyi) ja näyttelytulos on nyt saatu. Seura oli hyvää ja sitä oli riittävästi. ;-) Päivä on siis ihan pulkassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti