torstai 11. marraskuuta 2010

Vauhtia, vauhtia

Rinkiin oli koottu pilvin pimein hyppyjä, käännöstä markkeeraava putki ja kepit. Ensin pelkäsimme, että joudumme kiertämään rataa "nurin päin" eli koira oikealla puolella, mutta onneksi ohjaajat käänsivätkin meidät oikeaan suuntaan.

Ensimmäinen satsi ei meinannut lähteä liikkeelle ollenkaan, kun edessä oli hyppy, putki käännöksellä ja hyppy. Rauhoittelin vilkasta koiraa toimimalla rauhallisesti, mutta sepä aiheuttikin sen, että vauhtini ei riittänyt ohjaamaan koiraa. Homma alkoi toimia, kun lisäsin vauhtia. Yksi meidän haasteista tulee olemaan, kuinka voin auttaa koiraa keskittymään ja liikkua liukkaasti yhtä aikaa. Pääsimme suuripiirtein kolmea hyppyä sarjassa, kunnes minä tipuin vauhdista.



Toinen satsi tehtiin vastakkaiseen suuntaan, ja keppien tilalle vaihdettiin putki. Luvassa oli siis vauhdikasta juoksua koiran kera. Onneksi koiran vaihto toiselle puolelle ei tuntunut pahalta. Saimme pidemmänkin hyppysarjan onnistumaan, vaikka putken kohdallakin tulikin "tenkkapoo", kun en pysynyt liukasliikkeisen koirani perässä ja en näin ollen ollut ottamassa sitä vastaan putkelta. No, jotenkin saatiin sekin hoitumaan, ja oli jälleen kerran kiva treeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti