tiistai 12. huhtikuuta 2011

Kuran kautta metsään

Tarkoituksena oli mennä hakumetsään ekaa kertaa tänä keväänä. Metsäpalstalle johtava tie oli kuravelliä, ja auton pohja otti kiinni korkeisiin mutavalleihin. Metsässäkin oli vielä jonkin verran lunta, mutta ei enää ylitsepääsemättömästi.

Palstalle mentiin aika rauhassa, ja koiran vire oli aika alhainen. Jostain syystä rutiinit pettivät, ja ääni jäi avaamatta. Lähetin koiran ensin pistolle oikealle, mutta koira päätti lähteäkin keskilinjan suuntaisesti syvemmälle alueelle. Se ei kuunnellut taas vaihteeksi mitään, mutta teki työt loppuun, vaikka kiljuin keskilinjan alussa kuin palosireeni. Tämän episodin jälkeen ilmaisu oli tosi onneton. Koira haukkui korkealta ja epävarmasti. Hain koiran pois maalimieheltä.

Toinen maalimies oli tarkoitus tehdä samaan kohtaan vasemmalle, edetä, ja ottaa luoksetulo syvemmälle alueelle. No, oli ilmeisesti kommunikaatiokatkos, kun kaksi seuraavaa maalimiestä olikin vastakkain pidemmällä. Molemmat menivät kyllä hyvin. Kakkonen toi koiran keskilinjalle ja kolmoselle menin perille. Loppuleikki oli taas hieman innoton, ja pallo ei kiinnostanut tarpeeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti