torstai 14. huhtikuuta 2011

Kesäkausi alkoi agilityssä

Lupaavassa kevätsäässä alkoi agilityn kenttätreenit. Kenttä oli jo kuiva, vaikka kentän perällä oli vielä parimetrisiä kinoksia. Hyvät on pohjat kentällä, kun oli niin kuiva. Kyllä kelpaa. ;-)

Meidän treenin teemoiksi tuli välistäveto ja esteen yli työntö. Emme siis päässeet etenemään pitkään radalla, koska väänsimme ohjaustekniikoita lyhyillä matkoilla. Välissä kokeilimme kontaktia puomilla, mutta se oli aivan hukassa. Edellinen kerta hallissa ja kotona olivat menneet hyvin, mutta ilmeisesti liike on sen verran kesken, että se oli päässyt unohtumaan. Kauko-ohjaus putkellekaan ei oikein sujunut, kun koira ei irronnutkaan totutulla tavalla. Putken jälkeistä kahta sivuttaista estettä hierottiin luvattomat pitkään, kun minä en osaa seisoa suorassa enkä kävellä suoraan. Erityisen vaikeuden mulle tuottaa kävellä optimaalista reittiä pitkin, koska yritän ilmeisesti koko kropalla ja myös jaloilla vetää ja työntää koiraa sen sijaan, että ohjaisin sitä enemmän yläkropalla. Lopussa päästiin sentään ottamaan kiva hyppysarja.

Huippuna treenille oli jäähdyttelylenkki isossa porukassa. Rommi pääsi kuuden nartun kanssa lenkille, ja pienen pojan pää meinasi seota. Vetämisestä huolimatta oli kyllä hienoa päästä ulos, kun kelikin oli varsin suotuisa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti