sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Mökkikoira tokoilee

Poitsu pääsi jälleen mökkilomalle. Tarkoituksena oli vetää mökillä jälki, kun tuolla tietyllä mökillä on ollut "aina" tapana vetää koiralle jälki ;-). No, ei tullut mietittyä asiaa loppuun, kun seudulla olikin vielä niin paljon lunta ja niin kosteaa, että sopivaa aluetta ei löytynyt ihan noin vain. Metsä olisi voinut olla ok, mutta sinne ei päässyt, kun välissä oli leveät ojat, jotka olivat täynnä vettä. Tulvakausi oli pahimmillaan.

No, ei se mitään. Saimme tehtyä monet hallintaharjoitukset, kun vaelsimme pihamaastossa ja alueen pikkuteillä. Kummipojista ja näiden leikeistä saatiin sopivaa häiriötä. Porukka leikki "petankki"-tyyppistä peliä, ja lelut lenteli, mutta me hengailtiin ihan vieressä. Koiralla tuntui olevan taas korvat tallessa, koska sitä ei tarvinnut muistuttaa käskyjen merkityksestä.

Viikonlopun lopuksi lähdimme vielä tokoilemaan. Luoksepäästävyys sujui. Paikkamakuu oli varsin mainio (yhdellä välipalkalla). Pujottelussa tuli yksi liian kiinnostava koira vastaan, jonka kohdalla koira ei malttanut seurailla. Liikkeestä maahan oli ihan hukassa, ja sitä piti avustaa luvattoman paljon. Olin silti ihan tyytyväinen treeniin, koska poitsu keskittyi mukavasti. Ainoa miinus oli treenin jälkeinen hetki, kun lähdettiin alueelta pois, ja koira oli turhan malttamaton muiden koirien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti