maanantai 4. huhtikuuta 2011

Märällä kentällä tahmeaa tottista

Tuulisella ja märällä ulkokentällä yritimme kehittää tottista. Vuorossa oli jäävistä liikkeistä istuminen, jonka toistot onnistuivat. Perusseuraaminen oli aaltoilevaa ja suurimmaksi osaksi tosi löysää. Pienet siirtymät taas olivat ihan hyviä. Kokeilimme hioa täyskäännöstä, mutta se ei ottanut onnistuakseen. Koira joko ei käänny tarpeeksi tai se ehtii istahtaa, jos liikun liian hitaasti.

Toisessa setissä otimme henkilöryhmää ja luoksetulon loppuasentoa. Henkilöryhmässä koira oli mielestäni mukavan tarkka. Luoksetulossa koira tuli "riittävän" suoraan, mutta fakkiutui aina jompaan kumpaan namikäteen sivulla, vaikka palkka tuli jatkuvasti juuri siitä toisesta. Olisi pitänyt palkata koira suusta, mutta ei niillä puolikosteilla koirannappuloilla. Ei kyennyt.

Kotona minulle kerrottiin, että koira oli ollut koko päivän tosi väsynyt tai haluton. Sillä on tosiaan ollut aika kova treeni- ja lenkkiputki alla kyläilyneen kaikkineen. Ehkä tuostakin duracellista loppuu joskus ylimääräinen virta. Onneksi en tiennyt tätä, koska kentällä sillä oli kuitenkin riittävästi virettä, vaikka ei ihan parhaimmillaan ollutkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti