sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Pölyinen Match Show

Aurinkoinen sunnuntaipäivä tuli vietettyä pölyisessä parkkihallissa Match Shown merkeissä. Parkkeerasimme leirimme isojen koirien kehän viereen ja kävimme tutustumassa kehään pienen ulkoilun jälkeen. Onneksi kasvattaja tuli taas pelastamaan meidät yhteisesiintymiseltä, koska selkäni oli taas jumissa ja olin lähtenyt matkaan kipulääkkeen ja selkätuen turvin.

Ensimmäinen kehärundi meni totuttelun nimiin. Poitsu oli juuri ennen kehää "keskustellut" tutun aussiepojan kanssa, ja kierroksia riitti kuulemma vielä rinkiinkin. Koira väisti jonkun verran käsittelyä, vaikka sitä oltiin viikolla jopa pari kertaa harjoiteltukin. Minä sain olla kameran takana, ja liikkeet olivat kuulemma hyvät, kun menoa tarkasteltiin tallenteesta.

Toinen kierros oli Rommille selvästi parempi. Se oli paljon rauhallisemman oloinen, ja antoi asetella itseään enemmän. Tulos oli sen mukainen. Sinisissä sijoitettiin neljä koiraa, ja Rommi voitti kehän. Näin ollen se pääsi myös BIS-kehään, joten saatiinpas samalla rahalla kolmaskin kierros, kun kasvattaja suostui vielä kerran viemään koiran esiintymään. Menestystä ei loppukehästä tullut, mutta treeniä ja palkintoja sitäkin enemmän. Kun palkinnot olivat mm. puruluita, ruokaa ja turvaheijastin koirille sekä arpajaisista jokainen arpa voitti, oli tuomisina kotiin paljon pikkujuttuja. Koiran mielestä parasta oli tietysti se, että se sai painia ihanan pikku-Viivin kanssa. Painin temmellyksessä irtosivat koiran korvateippauksetkin, niin mukavaa oli. Kiitos jälleen kerran mukavasta päivästä!

Olin aivan varma, että koira on aivan puhki, kun tulemme kotiin. Mutta ei. Treenireppu oli tyhjennetty näyttelyä varten mm. esineistä ja leluista kodinhoitohuoneeseen, josta melkein koko sisältö on nyt kannettu keskelle olohuonetta. Täytynee ottaa vielä pieni treeni ennen iltaruokaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti