keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Hakua, kokousta, lenkkiä ja kipua

Hakuilimme Majalla, minkä jälkeen kokoustelimme hakuilijoiden kesken. Treenissä käytimme radan alkuosaa, menimme "sekametsää" melkein sataan metriin. Ensimmäisenä Rommi pääsi etsimään maalimiestä "tiipiistä". Hetken harkittuaan, se aloitti haukun. Se oli yrittänyt sisälle telttaan, mutta kun tuli porttikielto, se tyytyi ilmaisuun. Hain koiran pois teltalta.

Toinen pisto "ilotalolle" johti hienoon haukkuun. Kun lähdin hakemaan koiraa piilolta, näin, kuinka se rapsutti etujaloillaan piilon seinää. Tällä kertaa se ei sentään kiivennyt piilon katolle, jonka se myöskin kerran meinasi tehdä. Ihan hyvä näin.

Kolmas piilo oli avomaalla hyvässä paikassa lähetyspaikkaani nähden. Pistossa oli ollut tuuria siltä osin, että maalimies oli auttanut hieman koiraa, kun läheisellä tiellä oli lenkillä kaksi uroskoiraa. Koira löytyi syömästä maalimiehellä, joten maalimies oli onnistunut houkuttelemaan koiran oikeaan suuntaan.

Kokouksen jälkeen lähdimme vielä koirakaverin kanssa lenkille. Malinarttu piti nuoren kukon hyvin kurissa, vaikka sinnikäs nuori mies yritti saada naisesta tyttöystävää monin keinoin. Lopulta se kuitenkin luovutti, ja tyytyi juoksentelemaan kanssani tarkistelemassa kreppauksia ja piiloja.

Toinen hakutreeni peräkkäiselle päivälle oli selälleni liikaa. Kun lihakset lämpenevät, pystyn touhuamaan tauotta jonkin aikaa, mutta kun vauhti pysähtyy ja kone jäähtyy, tulee kipu ja hammasten kiristys. Hyvä alku juhannusviikon lopulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti