tiistai 2. elokuuta 2011

Telineillä kikkailua

Pelastuspuolen treenissä mentiin vaihteeksi raunioille telineille. Mukana oli kaksi juoksussa olevaa narttua, joiden vaikutusta koiraan voitiin näin tarkkailla. Autot olivat ihan vierekkäin, joten hajut varmasti levisivät siinä somasti.

Otimme ensin pöydät autojen lähistöllä, mutta siinä en huomannut koirassa mitään erikoista. Vaikka teimme niitä pentumalliin (ilman merkkiä, läheltä ja isoilla ohjausliikkeillä), olin tosi tyytyväinen suoritukseen. Koira kiipesi mieluusti ja meni pöydällä kiltisti makuuasentoon sekä myös pysyi siellä. Se seurasi ohjaustani vasemmalle ja oikealle ja oli muutenkin kuulolla.

Telineillä teimme tikapuut, keinun, tynnyritason ja putken. Tikapuut aiheuttivat edelliseen kertaan verrattuna paljon päänsärkyä, kun pöydillä esiintynyt herkkyys oli jo vähän kadoksissa. Kun jalat eivät heti oikein osuneet kohdilleen, niin tuli muutama kolahdus, ja sen jälkeen teline meni puristamiseksi. Ei hyvä. Keinua tehtiin auttaen muutama kerta. Tynnyritasolle ei heti noustukaan, kun tikapuiden kokemus taisi vaikuttaa pohjalla. Se alkoi kuitenkin sujua jotenkuten. Putkessa ei sitten mitään ongelmaa ollutkaan. Nousujohteisesti siis kuitenkin.

Lopussa pyörimme vielä pikkutottikset juoksunarttujen tehdessä henkilöryhmää lähistöllä. Se oli hyvin mukava kokemus, koska siinä koira oli taas kivasti kuulolla ja hyvässä vireessä. Se tuntui uskomattomalta, koska lenkeillä esiintyvä tyttöjen hajujen tutkiskelu olisi antanut odottaa jotain aivan muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti