torstai 20. elokuuta 2009

Äitiysloman sijaisuus päättyy onnellisesti

Vielä kerran Rommi oli sijaistamassa Rimma-mammaa agi-treeneissä. Menimme alkuun kepit, ja annoin vähemmän avuja liikkeessä kuin aiemmin. Koiralla oli liike kuitenkin muistissa, koska se meni välit todella hienosti. Lopussa oli pakko kysyä muulta porukalta, että näittekö. Olivat kuulemma ehtineet nähdä, ja otettiin vielä toinen kerta kiellon päälle, joka sekin meni yhtä hyvin. Mahtavaa!

Sitten lähdimme kolmen hypyn sarjaan. Aluksi yritin jättää koiraa istumaan ja odottamaan. Emme kuitenkaan ole treenanneet paikallaoloja ulkona häiriössä riittävästi, joten en luota koiraan siinä kohtaa. Sehän tietysti näkyy, ja epävarmuudestani koira nousee kuitenkin ylös. Otettiin apuohjaajat kehiin, jotka pitävät koiraa. Toinen apuri menee sarjan päähän ja palkkaa koiran päässä. Pari kertaa mentiin näin. Sitten apuri jää pelkäksi haamuksi, ja minä palkkasin. Kerran vielä ilman haamuakin ja koira eteni kuin rasvattu salama kolmen esteen yli vilkuilematta mun suuntaan tai lopettamatta liikettä kesken. Hieno poika! Vielä kerran mentiin palkinnoksi putkeen ja sitten autoon.

Rimma voisi olla useamminkin äippälomalla, niin me saataisiin kivaa treeniä. ;-) Laji tuntui monella tapaa meille hyvältä, joten jatkamme sitä varmasti toistekin tavalla tai toisella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti