tiistai 18. elokuuta 2009

Satunnaisia harjoituksia

Eilisen oksentelun jälkeen on seurattu silmä kovana oireileeko koira, mutta lievää väsymystä lukuunottamatta kaikki tuntuu olevan kohdallaan. Vasta iltaruualla päästiin normaalirytmiin, sillä päivän mittaan annettiin pieniä annoksia omaa ruokaa. Päivän tottistreeni sopeutettiin kuitenkin tilanteeseen.

Paikka oli uusi. Alkuun harjoittelimme treenikaverin avustuksella hyppimättä tervehtimistä. Toiseksi yritettiin opetella ihan vaan seisoskelua, mutta siinähän tuli poitsun aika pitkäksi ja ensin yritettiin revitellä remmillä. Kun sitä ei sallittu, alettiin pyöritellä kiveä. Huh hei, rauhoittumista pitää alkaa harjoitella.

Sitten pitämisharjoituksia noutoa varten naksutellen. Muutama oikein hyväkin pito saatiin mukaan, mutta parempikin olisi voinut olla. Toisessa satsissa tehtiin ensin odottelua. Koira kiinni pylvääseen ja minä kävelin kauemmas selkä koiraan päin. Koira kuulemma nousi ensin seisomaan, mutta kun palasi istumaan, käännyin palkkaamaan. Lopuksi reviteltiin kaverin koiran pallolla, joka oli niin paljon parempi kuin oma. Taitaa tulla taas rahanmenoa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti