tiistai 8. joulukuuta 2009

Malttia hakuilussa

Viikonlopun peräkkäisten treenipäivien jälkeen jäi epäilys kunnosta, kun maanantai oli taas hankalampi päivä. Lenkillä tuli taas seisoskeluja, joista kaikista kuitenkin selvittiin ja alun hankaluuksien jälkeen kävely maistui. Tänään Mustanvuoren valloitus sujui hyvin. Rinteessä tehtiin nousuharjoitus, ja palatessa käynti sujui silti mukavasti. Iltapäivällä tehtiin sitten päätös lähteä treeniin.

Raunioradalla laitettiin maalimiehiä ketteryyskentän ympäristöön, jossa on enimmäkseen tasaista. Päädyin ottamaan kaksi maalimiestä, joiden sijoitusta en tiennyt. Tulin alueen laidalle ja otin Rommin lähistölle irrottaakseni remmin. Se odotti nätisti, kunnes sanoin: "Mennään". Sitten se jo säntäsi vauhdilla pitkin aidanviertä kohti ensimmäistä maalimiestä. Juoksun kanssa olisi pitänyt mennä mukana. Siellähän se mutusteli palkkaansa maalimiehellä.

Toinen maalimies olikin aika lähellä kummun alla olevassa piilossa. Rommi lähti ensin kiertämään kumpua, mutta kutsuin sitä takaisin, koska toinen ryhmä harjoitteli taka-alueella. Roo ei kuitenkaan tullut, vaan kiipesi kummun päälle. Tajusin kohta, että sillähän on haju. Se pyrki alas rinnettä, jonka alla oli piilossa maalimies.

Maalimieheltä tultuaan poitsu olisi jatkanut vielä hommia. Se singahti taas kohti toisen porukan treenialuetta, mutta sain pysäytettyä sen. Paluusta tuli tietysti palkkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti