tiistai 2. helmikuuta 2010

Hallitottista

Hallitottiksessa teemoina tänään seuraaminen ja istuminen. Emme ottaneet istumista erikseen, vaan sitä tuli treenattua osana sivulletuloa. Seuraamisessa oli tarkoituksena ottaa ensimmäinen setti imutuksella ja toinen ilman.

Ensimmäisessä setissä otimme ensin pienen henkilöryhmän eli kahden henkilön ympäri kahdeksikkoa. Se meni mukavasti. Sitten tarkoituksena oli ottaa seuraamispätkiä hyvällä jännitteellä, mutta toisin kävi. Rommin kontakti oli tänään hieman hukassa ja edes pakotteet eivät korjanneet tilannetta toivotuksi. Imuttaminenkaan ei oikein onnistunut. Rämmimme läpi ekan setin. Leikitin Rommia hieman, ja sen vire nousi. Olikohan poitsu sittenkin hieman uuvuksissa juuri ennen tehdystä ulkoilulenkistä.

Tauon jälkeen teimme vielä seuraamista, joka meni paremmin ilman imuttamista. Käännökset eivät oikein onnistuneet, mutta harhautukset menivät ihan jees, koska koira hakeutui kontaktiin. Kommenttien mukaan koira ei ollut kovin vinossa. Se ei ollut myöskään liian kaukana, vaikka tiiviydessä olisi toivomisen varaa.

Jälkiviisaana totesin, että olisi pitänyt tehdä vain paikalla kääntymisiä. Tätä kokeiltiin vielä kotona, mutta sielläkään se ei mennyt oikein hyvin. Tämä perusharjoitus pitää ottaa taas ohjelmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti