maanantai 26. huhtikuuta 2010

Esinekausi korkattu

Ensin kauniiseen iltapäivään pientä tottistreeniä. Paikallamakuuta, seuraamista ja liikkeestä istumaan. Näissä ei mitään erityistä. Sitten henkilöryhmään, jossa meno on parantunut keväästä. Hyvä niin.

Pääsimme vielä korkkaamaan myös esineruutukauden. Viime vuonna ei ihan kaudesta voitu puhua, kun tarkistuslaskennan jälkeen on todettava, että koira on nähnyt ruudut tasan kolme kertaa aikaisemmin ja ne kaikki kerrat olivat rotuyhdistyksen leirillä saman viikon sisällä. Josko sitten tänä vuonna saisi tästä oikein kaudenkin aikaiseksi.

Ensimmäinen kierros meni ihan juoksenteluksi, koska koira oli selvästi hakemassa radalta ukkoa. Se ei myöskään mieltänyt ruudun rajoja millään, vaan haahuili sinne tänne. Lopulta pieni kenkä tuotiin perille asti. Sitten hetkeksi huilimaan autoon. Toisella kierroksella kaksi esinettä näytettiin koiralle, joten ne löytyivätkin helposti. En kummallakaan kerralla saanut käynnistettyä tuontia heti, joten homma meni esineen "tappamiseksi". Molemmat kuitenkin tuotiin perille saakka ilman vippaskonsteja, joten olin poitsun harjoitukseen ihan tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti