perjantai 30. huhtikuuta 2010

Neulatyynyksi jälleen

Rommi kävi jo kolmannen kerran akupunktiossa. Tällä kertaa laitettiin 19 neulaa, joista ne pitkien selkälihasten neulat olivat tälläkin kertaa hankalat. Kun vaivat eivät ole antibiootista ja akupunktiosta huolimatta kadonneet kokonaan, vaan koira jumittaa lenkillä, kävelee reunuskivillä ja epäröi autoon hyppäämistä, niin koira kipuilee edelleen, joten koiraa tutkittiin uudelleen.

Sulfan ylläpitoannos menee edelleen, joten pissanäytteestä ei saatu juuri muuta irti kuin, että ph oli 7 ja siinä ei ollut verta. Ultrassa tutkittiin virtsarakko, eturauhanen ja munuaiset. Rakko oli edelleen ärsyyntyneen näköinen, muuten kaikki oli kuin pitikin. Pyllyn kautta koetellessa eturauhanen oli pieni ja se ei aristanut lainkaan. Kaulan imusolmukkeet olivat normaalit, mutta sylkyrauhaset olivat hieman paksut. Olihan juuri lenkillä ja odotusaulassa lussutettu tyttöjen hajuja vaahto suussa.

Antibiootin ylläpitotaso jatkuu. Samoin urinary ja karpalo. Ärsyyntyneen rakon hoitoon saatiin N-asetyyli-D-glukosamiinia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti