maanantai 30. elokuuta 2010

Rytmi hukassa tottiksessa

Tänään oli tottistreeneissä melkein ruuhkaa, mikä oli positiivinen yllätys. Pääsimme heti alkuun suorittamaan ilmoittautumisen, kun ensin oli hieman totuttauduttu joka suunnasta suihkiviin koirakoihin. Kun kullakin oli oma koreografia, niin vilskettä riitti. Kävimme kättelemässä tuomarin, ja kuten meillä on ollut tapana, tuomaria piti ensin moikata hyppäämällä häntä päin. Toisella kertaa maltettiin istua vierellä - tosin namiavulla. Sitten suihkimme muiden mukana lähinnä perusasentoa ja seuraamista käännöksineen ja ryhminvaihdoksineen harjoitellen. Välillä pidimme pientä paussia.

Menimme nurmikentälle porukan mukana ryhmäpaikkamakuuseen. Yllätyksekseni hiekkakentällä ammuttiin, mikä tuli ihan puskista. Ekaan paukkuun hätkähdin itse, mutta sitten osasin jo odottaa ammuntaa. Koirakin reagoi, mutta ei lähtenyt paikaltaan. Yksi koira lähti hieman myöhemmin häiriökoiran leikistä liikkeelle, Rommi reagoi siihen, mutta jäi paikalleen. Rivissä kiersi vielä häiriökoirakin, ja siirryin koiran viereen siinä vaiheessa. Koira oli kuitenkin hienosti maassa, joten onnistunut paikkamakuu tänään, jos ei sitten hiota sitä, että lonkka-asento on edelleen kuvassa mukana.

Pienen tauon jälkeen ja kun nurmikenttä hiljeni muista murreista, niin menimme vuorostamme sinne. Teimme purkilla seuraamista ja käännöksiä. Hieman olivat nurmen hajut liian mielenkiintoisia, mutta ihan hyvä setti saatiin. Kuvassa oli myös luoksetulo ja eteenmeno. Jotenkin oma rytmi oli hukassa, ja meno olisi saanut olla napakampaa.

Hiekkakentällä teimme vielä pikku-pikku henkilöryhmän, kun neljän hengen porukka jutteli tiiviissää ringissä. Rinki oli niin pieni, että kahden henkilön kättä piti käydä nuuskaisemassa.

Omassa pihassa vielä hieman paikattiin eli vedettiin "liikkeestä istuminen" treenit. Neljä viidestä kerrasta onnistui. Kannattaa käyttää takapalkkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti