torstai 4. marraskuuta 2010

Turffit rulettaa

Agilityn hallikausi on avattu. Koira oli selvästi tyynempi hallin hälinästä kuin vuotta aikaisemmin, jolloin eka kerta meni ihan totutteluun. Koira odotteli suhteellisen rauhassa vuoroaan häkissä. Se ei tosin makoillut täysin levollisesti, mutta ei myöskään haukkua paukuttanut, kuten niin monet muut vuoroaan odottavat. Siihen meteliin pitää taas itsekin tottua...

Treeni oli sinänsä helpohko: ringissä oli hyppy - putki - hyppy - putki kaarteessa - kepit - rengas ja hyppy. Putosin Rommin kyydistä heti alussa. Kerran ohjasin sitä niin pieleen, että se törmäsi hyppyesteeseen ja pudotteli rimat niin, että pauke kävi. Kyllä harmitti. Toisenkin kerran se teki saman, mutta silloin ei toivottavasti niin paljoa mun virheen takia. Parhaimmillaan saimme neljä estettä putkeen.

Toisella kierroksella kertasimme keppejä ja Rommi sai palkaksi putkeen menon. Ihana hassu koirani, joka rakastaa putkea. Tässä treenissä se kyllä ehti tarjota kaikkea muutakin. Siitä ihan hätkähdin, kun jätkä oli menossa Aalle, jota se ei muistaakseni koskaan ole edes tehnyt.

Uudet turffit jalassa oli kiva treenata. Hallikausi, yes! Treenit sateessa ja tuulessa ovat hetkeksi ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti