torstai 21. huhtikuuta 2011

Aallonpohjaa agilityssä

Agilitytreeni kentällä oli hyvin samankaltainen kuin edellisellä viikolla. Saimme tahkottua muutamaa estettä, kun treenikaverit vetivät pitkää sarjaa koko radalla. Mutta se on nyt pelin henki.

Ensimmäisen sarjan lopussa oli kepit väärältä puolelta ja keskivaiheilla oli vaikea kohta hypyissä. Menin ensin kepit, ja ne saatiin parin kerran jälkeen läpi jotenkuten. Sitten mentiin estekombo (veto, työntö, jonka jälkeen valssi). Muutama kierros tarvittiin siihenkin. Sitten yritettiin mennä alusta koko homma, mutta sujuvaa se ei ollut.

Toisella kiekalla otettiin kepin jatkot eli paluu 180 astetta ja kurvaus hypylle, jonka jälkeen oli toinen hyppy oikealla (ja putken suu hämyrinä edessä). Siinä tahkottiin myös tovi. Lopussa koitin saada jonkun kivan jutun tehtyä: putki ja jono hyppyjä. Lähetys putkeen oli kuitenkin hieman haastava, ja en meinannut ehtiä ohjaukseen. Kokeilimme alkua pari kertaa, kunnes koira päätti, että hän lähtee jo radalta. Se säntäsi portaille, missä oli pari pikkukoira, ja tilanne ei näyttänyt hyvältä. Ei siinä onneksi mitään ehtinyt tapahtua, mutta retuutin koiran niskakarvoista autoon jäähylle.

Jäähdyttelylenkki mentiin suhtkoht asiallisesti, vaikka siinäkin piti vielä pelotella tyttöjä ihme säntäyksillä. Koira käyttäytyi kuitenkin siinä nätimmin kuin edellisellä kerralla, joten ilmeisesti sitä hieman sapetti leikin loppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti