keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Uudet rutiinit, syvyys hukassa ja tyhjää

Nyt saa riittää tämä mahdoton touhotus, ja haun lähestymisrutiinit otetaan uusiksi. Meillä on saanut jonkin verran vetää alueelle, mutta rajansa kaikella. Nyt otettiin peräti kolme luoksetuloa lähestyttäessä aluetta: kaksi ensimmäistä meni mainiosti, kolmannella käytiin haistamassa leirin reput, mutta sitten tultiin kuitenkin luo. Äänenavauksesta kuuli, että alku ei ollut aivan samanlainen kuin ennen.

Alueella oli ensin yksi maalimies syvällä vasemmalla. Lähetin koiran sinne peräti kolme kertaa, kun se ei tavoistaan poiketen meinannut upota alueelle. Treenikaverit veikkailivat, että toisella kertaa koira olisi käynyt jopa viidessäkympissä, mutta meilläpä olikin ylisyvä alue. Koira kävi mielestäni myös vasemmalla alueen yli, joten en ollut ollenkaan varma sen nenänkäytöstä. Onneksi se maalimies sieltä kuitenkin löytyi, ja minäkin muistin kohta juosta hakemaan koiran.

Toiselle puolelle oltiin tehty tyhjä hajujälki, ja lähetin koiran perään. Se upposi paremmin kuin ensimmäisellä kerralla. Etenin, ja kun näytti, että koira oli riittävän syvällä (ei paras mahdollinen näkyvyys), kutsuin sen pois. Se tuli viistosti poikki alueen, joten kaunis laatikko se ei taaskaan ollut, mutta koiran ensimmäisiksi tyhjiksi ihan hyvä.

Kaksi muuta maalimiestä löytyi vielä, ja viimeiseltä löytyi frisbee. Hain kaikilta maalimiehiltä koiran pois, mutta en kytkenyt sitä, joten saimme hyvää hallintatreeniä. Lopussa tuli parantelukommenttia vähän yhteen, jos toiseenkin asiaan. Ilmeisesti treeni oli mun mielestäni parempi kuin muiden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti