maanantai 23. toukokuuta 2011

Hengailua ja seuraamisen arviointia

Maanantaitottiksesta odotin kunnon ryhmätreeniä, jossa olisi paljon koiria ja jossa pääsisi puuttumaan asiattomaan käytökseen. Porukkaa oli kuitenkin sen verran vähän paikalla, ettei kunnon sirkusta saatu aikaan. Pientä pyöritystä kuitenkin saatiin, mutta koirakin käyttäytyi asiallisesti.

Treenissä leikittiin sirun hakemista ja ilmoittautumista. Ilmoittautumisessa toinen koira teki lähentymisyrityksen, johon Rommi vastasi välittömästi. Rommi palasi kuitenkin käskystä paikoilleen, ja pysyi siinä, vaikka toinen koira palautettiin ruotuunsa takanamme. Saimme tehdä vielä samaisen koiran kanssa hyvät seuraamisohitukset ja uuden ilmoittautumisen, jotka olivat jo paremmat.

Lopussa arvioitiin vielä seuraamistamme, jossa ei ilmennyt suurempia ongelmia. Hyvä niin. Rommin lähdöt ja pitkät seuraamiset ovat parantuneet selvästi. Minusta käännöksistä pitäisi tehdä vielä äkäisempiä, mutta ihan ok ne ovat nykyiselläkin mallilla. Nyt voisi siirtää treenaamisen painopistettä muualle, ja jättää seuraaminen hautumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti