perjantai 20. toukokuuta 2011

Hurmaantunut hakukoira

Tänään hakualueen tallauksessa ja kreppauksessa oli Rommin lisäksi ihana nelikuinen nuori neiti. Rommi oli ihan rakastunut, ja kaverukset painivat innoissaan pitkin aluetta. Vuorotellen oltiin alimmaisena ja sitten taas päällimmäisenä. Vähän piti pitää paria silmällä, etteivät ne vyöry pitkin rinnettä alas puuhissaan.

Varsinaisessa treenissä pisteltiin 3 pistoa. Vasemmassa etukulmassa oli ensin haamu, joka pisteli pitkälle ja eteni alueella. Se löydettiin kyllä. Sitten oli oikeassa etukulmassa avoimessa piilossa maalimies (ja pieni poika). Haukku alkoi sielläkin. Kolmas maalimies oli jälleen vasemmalla. Erehdyin hieman paikasta, joten etsinnästä tuli takapainotteinen. Löytö tuli kuitenkin, ja koira ilmaisi ihan hyvin.

Kaunis ilta oli komea treeni lukuunottamatta sitä onnetonta tapaturmaa, jonka koin maalimiehenä alittaessani kelottunutta puuta. Kumarruin mielestäni tarpeeksi, mutta puu oli eri mieltä. Päähän tuli reikä, josta alkoi vuotaa verta poskelle. Vuoto loppui nopeasti, mutta myöhemmin illalla alkoi paria muutakin paikkaa särkeä, joten ruhjeita oli useita. Kelossa oli liian monta lyhyttä oksantynkää tarjolla. (Myöh. huom. Vielä viikkoa myöhemmin päänahka oli arka.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti