maanantai 16. toukokuuta 2011

Tarkkaa seuraamista ja henkilöryhmää

Tänään aurinkoisella kentällä vedettiin kimppakivassa seuraamistreeniä. Hain tarkennusta sekä perusasentoon, lähtöihin ja myös pitkään seuraamiseen rytminvaihdoksineen. Väkisinkin mukaan tuli myös muutamia käännöksiä, mutta ne eivät nyt olleet niin syynissä. Olin tyytyväinen poitsun otteisiin, mutta näkyy selvästi, että poitsulle ei pidä sallia esim. sitä, että se tulee ensin hieman huolimattomasti perusasentoon ja korjailee sitten asentoaan. Se alkaa tyrkyttää semmoista mallia joka kerta. Sinänsä tietty kiva, että se osaa korjata asentonsa ilman eri käskyä, jos ei heti tule palkkaa.

Koitimme myös ryömimistä, mutta siihen täytyy kysellä hieman vinkkiä millaisia eri tapoja olisi aloittaa tuon harjoittelu.

Toisessa satsissa otimme henkilöryhmän BH-tyyliin eli ensin hihnalla ja sitten ilman. Poitsu oli tosi skarppina siinä, ja suoritti tehtävää hyvin. Sen jälkeen mentiin paikkamakuuseen, jossa olimme häiriökoirana noutoa hanskalla suorittavalle koiralle. Kun hanska lensi eka kerran, niin en ollut enää varma, kumpi oli häiriönä kummalle, kun poitsu reagoi siihen aika voimakkaasti, mutta pysyi kyllä paikallaan. Vieläkin saan korjata sen asentoa, mutta nyt se jo osaa korjata itsensä käskyllä oikeaan asentoon eli se alkaa tietää, mistä siinä on oikeasti kyse.

Treenissä saimme myös tarkistettua, että koiralta löytyy siru eli jonkinlaista ilmoittautumistreeniä oli sekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti